Iniciativa de la Diputació

Primer 2x1 als mercats municipals gironins per promocionar els productes de proximitat

Hi estan implicats els de Roses, Portbou, Girona, Salt, Olot, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Palamós i Palafrugell

03.11.2015 | 13:04
Imatge de la presentació de la campanya.

La Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació de Girona ha presentat aquest matí la primera campanya 2x1. És tracta d'una acció en la qual participaran els mercats de Girona, Salt, Olot, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Palafrugell, Roses i Portbou, i que té com a objectiu potenciar el producte de proximitat.

La campanya 2x1 es farà durant dos dies, els propers divendres 13 i dissabte 14 de novembre, tot i que no se'n descarten noves edicions, depenent dels resultats.

Les 222 parades dels 9 mercats municipals de les comarques gironines oferiran dos productes al preu d'un en funció del pes o de les unitats, depenent de les característiques de cada producte. I podran incloure tants productes com vulguin a la campanya.

Amb la campanya 2x1, la Diputació de Girona promou l'excel·lència dels mercats com a equipaments públics i afavoreix la relació entre els sectors de productes alimentaris de la demarcació de Girona. La campanya és una aposta pels mercats municipals com a lloc de compra principal del producte fresc, ja que es tracta d´equipaments que estan íntimament lligats al producte local i que, per això, garanteixen la preservació dels productors locals gironins.

La presentació de la campanya ha anat a càrrec de diputat de Promoció Econòmica de la Diputació, Josep Frias, que ha destacat "el suport que des de la institució donem al comerç i al productes de proximitat, dels quals els mercats en són un clar exponent". També el president del Mercat del Lleó de Girona, Joan Gironell, s'ha referit al producte de proximitat i "al valor que tenen les campanyes que es fan des de la Xarxa de Mercats per acostumar el consumidor a comprar en les nostres parades".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema