Els canvis de circulació per les obres de millora del front marítim del nucli antic començaran a ser operatius dimecres i no dilluns, que era el que estava previst, com a conseqüència de l'alta possibilitat anunciada de tempesta per a aquest dilluns i dimarts.

L'aparcament de la Punta passarà a ser només un espai de càrrega i descàrrega i només s'hi podrà accedir a través del passeig Jesús Maria Isern, que canvia de direcció. També canvia de direcció el passeig Lluís Albert, amb circulació restringida només per a qui busqui aparcament al propi passeig, sigui resident o faci càrrega i descàrrega. Podeu consultar com queda la circulació aquí.

Aquesta setmana està previst que comencin els treballs previs de la millora del front marítim i que ja quedin desmuntades les terrasses del primer tram per tal que en pocs dies les màquines ja puguin començar a treballar-hi. En aquest sentit, la primera fase d'obres és la del tram que va des de la Punta fins just abans del giratori de la Platja.

L'empresa adjudicatària preveu un termini de tres mesos per executar les quatre fases del projecte i el compromís és que s'habilitaran sistemes d'accés als locals i habitatges de la zona durant el desenvolupament de l'obra, intentant sempre que l'afectació sigui la mínima possible.

Podeu consultar la informació del projecte i les seves fases i les novetats que vagin sorgint respecte d'aquesta obra al web municipal.