Ports de la Generalitat ha tret a licitació les obres de reforç del dic de recer al port del Port de la Selva per incrementar la funcionalitat de la infraestructura.

El dic de recer del port de Port de la Selva té una longitud de 210 metres i una amplada de 25 metres. L'actuació se situa a l'extrem final del dic, un tram de 98 metres de longitud. Aquesta part del dic ha estat afectada pels onatges dels temporals de tramuntana dels darrers anys, que han anat desplaçant part dels blocs l'escullera i han erosionat aquest tram del mur de l'espatller.

Les obres preveuen començar amb la demolició del mur de l'espatller que hi ha en aquest tram del dic de recer per facilitar la col·locació de la nova escullera. Un cop enderrocada aquesta part de l'espatller, es reposaran els blocs d'escullera. Després, es construirà el nou tram d'espatller i es canviarà el paviment de la zona. Els treballs també inclouran la senyalització de l'accés al port

L'actuació s'inclou en el Pla d'inversions 2015 de Ports de la Generalitat i té un import de licitació de 298.000 euros.