La finalització de les obres de remodelació i ampliació de l'edifici de la Policia Local de Roses, situat en el número 64 del carrer Tarragona, ha permès iniciar el trasllat de personal i serveis que des del passat mes de març es trobaven allotjats en altres espais. Concretament, l'atenció al públic que s'oferia des d'uns mòduls instal·lats a la plaça de l'Empordà (al costat del Teatre Municipal), entrarà en servei a la seu del carrer Tarragona a partir de la tarda de demà, divendres 30 d'octubre.

Al llarg d'aquesta setmana es realitzen les tasques de trasllat a les noves oficines, tant pel que fa als serveis administratius i de comandament que havien estat reubicats a les oficines del Teatre Municipal, com els serveis d'atenció ciutadana, instal·lats en una comissaria provisional formada per mòduls prefabricats, situada a la plaça de l'Empordà.

Demà (divendres 30 d'octubre) a la tarda, està previst que entri en funcionament l'atenció al públic des de la nova seu reformada. El projecte realitzat ha remodelat totes les plantes de l'edifici. Entre les millores es troben l'habilitació dels accessos, la remodelació de la planta baixa destinada a l'atenció al públic i la del soterrani, que es destina a sala de breafing, oficina, magatzem i garjola. Pel que fa a les plantes alçades, la primera i segona s'han reservat a despatxos i sales de reunions, mentre que la tercera s'ha destinat a l'àrea de vestidors i serveis.

El projecte ha permès augmentar en 184 m2 la superfície de l'edifici, passant dels 447 m2 que ocupava anteriorment als 631 m2 actuals. El pressupost del projecte ha estat de 475.000 euros.