L'alcalde de Vilamalla i vicepresident de la Diputació de Girona, Carles Àlvarez, ha estat escollit nou membre de l'executiva de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), en representació d'Unió Democràtica de Catalunya. Àlvarez ocuparà un lloc a la vocalia d'aquest òrgan de govern de l'entitat municipalista.

"Com a representant d'Unió serà un honor, alhora que una gran oportunitat, donar veu als nostres valors municipalistes des de la FMC", subratlla Àlvarez. "Aquesta nova responsabilitat suposa una major implicació amb els municipis, amb les seves necessitats específiques en els moments actuals, treballant no només per als de les comarques gironines, sinó també per als de la resta de Catalunya", afegeix l'alcalde vilamallenc.

Durant l'assemblea de l'entitat municipalista, el seu president, Xavier Amor, que ha estat reelegit, ha presentat la Memòria d'Activitats i de gestió de l'entitat durant el 2015 i s'ha aprovat un acord sobre el futur del municipalisme català, per començar a debatre sobre la seva unitat.