Manteniment i conservació

Netegen 900 metres de la llera del torrent Gran de Ventalló

Els treballs s'han centrat en la reducció de la densitat de vegetació, així com la retirada d'arbres morts i caiguts

28.10.2015 | 10:40
La llera del Torrent Gran de Ventalló.

L'Agència Catalana de l'Aigua ha finalitzat recentment diversos treballs de manteniment i conservació de lleres en un tram de 900 metres del Torrent Gran, dins el terme municipal de Ventalló.
 
Els treballs finançats íntegrament per l'ACA i executats per l'empresa pública Forestal Catalana SA, s'han concentrat en una zona no urbana del torrent, situada entre l'encreuament de la carretera GI-624 i el rec del Molí.
 
Les mesures dutes a terme, que formen part del conjunt d'actuacions previstes en lleres no urbanes per aquest 2015, s'han centrat en la reducció de la densitat de vegetació, així com la retirada d'arbres morts i caiguts.
 
Actuacions en lleres previstes per al 2015
 
L'Agència Catalana de l'Aigua està destinant més d'un milió d'euros en actuacions de manteniment i conservació de lleres aquest 2015 dins l'àmbit de les conques internes.
 
Una partida de 400.000 euros s'està destinant per actuacions fora de zona urbana; 300.000 euros per actuacions conveniades amb els ajuntaments (on l'ACA aporta el 80% de l'actuació i els consistoris beneficiats el 20% restant) per treballs dins de zona urbana i, finalment, 340.500 euros en actuacions d'emergència en lleres afectades per les ventades i riuades registrades durant la tardor de 2014.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema