Aquesta setmana s'ha posat en marxa l'espai web municipal en què s'anirà informant de l'evolució de les obres del projecte de millora del front marítim del nucli antic, les quals es preveu que es posin en marxa entre la primera i la segona setmana de novembre. S'hi pot accedir des del banner que trobareu al web municipal o directament clicant aquí.

A través d'aquesta web s'hi pot trobar informació del projecte i les seves fases d'execució, setmana a setmana, així com els canvis de circulació previstos mentre durin els treballs. A més, aquesta informació s'anirà actualitzant per tal d'informar de les afectacions previstes.

Es preveuen tres mesos d'obra, segons el compromís de l'empresa adjudicatària, i es començarà per la banda de la Punta. Ja s'han començat les reunions informatives amb els diferents responsables d'establiments de la zona i l'objectiu és que l'activitat pugui continuar amb les mínimes afectacions possibles.

A partir del proper dilluns, 2 de novembre, es començaran a aplicar els canvis de circulació previstos durant les obres. En aquest sentit, l'aparcament de la Punta passarà a ser només un espai de càrrega i descàrrega i només s'hi podrà accedir a través del passeig Jesús Maria Isern, que canvia de direcció. També canvia de direcció el passeig Lluís Albert, amb circulació restringida només per a qui busqui aparcament al propi passeig, sigui resident o faci càrrega i descàrrega.