Reconeixement a la gent del mar

Ciuraneta lliura els guardons de la Pesca Catalana a Roses

L'acte se celebra aquest dissabte a la Ciutadella, a les 19.00 hores, i un dels guardonats és el cuiner Paco Pérez

16.10.2015 | 11:06
El conseller Ciuraneta.

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Jordi Ciuraneta, presidirà aquest dissabte, 17 d'octubre, l'acte de lliurament de la XXVII edició dels Guardons de la Pesca Catalana, a Roses. Ciuraneta estarà acompanyat de la directora general de Pesca i Afers Marítims, Àngela Seira; del director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Girona, i de l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan.

L'acte tindrà lloc a les 19.00 hores, a la Ciutadella de Roses.

Reconeixement al cuiner de Llançà Paco Pérez

En l'edició d´enguany, el jurat ha concedit la Medalla de la Pesca Catalana als responsables de Pesca del Programa de la Mediterrània del WWF; el cuiner llançanenc Paco Pérez, i el pescador d'encerclament de la Confraria de Pescadors de Barcelona José Cervilla.

Paco Pérez Sánchez és un cuiner innovador, del Restaurant Miramar, de Llançà. Està considerat un exponent de la cuina d'avantguarda del segle XXI. Des de l'any 1994 regenta el restaurant Miramar, de Llançà, que ja té dues estrelles Michelin. Tot i haver arribat al més alt nivell de l'alta cuina, mai no ha abandonat la tradició de la gastronomia mediterrània i el gust d'utilitzar els productes del seu entorn marí.

Paco Pérez s'ocupa d'enviar setmanalment el peix de la costa gironina per abastir el seu restaurant de Berlín, fet que el converteix en un ambaixador de primer ordre del nostre peix de proximitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema