El port de Roses finalitza la temporada de creuers 2015 que s'inicià el passat 5 de maig amb l'arribada del 'Club Med 2'. Precisament aquest veler tanca aquest dijous, 15 d'octubre, la temporada creuerística a Roses, juntament amb el luxós creuer 'Tere Moana', que en el seu cas visita per primer cop la població.

El 'Club Med 2' realitza l'escala final de les 6 programades durant aquesta temporada a Roses. Aquest creuer porta a bord 200 passatgers, majoritàriament francesos, i 176 tripulants. El 'Club Med 2' ha fondejat a la badia a les 13.00 h i s'hi quedarà fins a les 19.00 h. L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Roses instal·la un punt informatiu a peu de moll per atendre les peticions i oferir informació als passatgers sobre activitats i visites.

Es tracta d'un luxós veler de cinc pals, 87 metres d'eslora, 20 metres de mànega i 5 metres de calat. Pertany a la naviliera Club Med Cruises, una companyia especialitzada en creuers de luxe en veler que ha estat guardonada amb la categoria de 5 timons com a una de les millors navilieres de creuers del món.

Cap a les 11 del matí d'aquest mateix dijous, el vaixell 'Tere Moana' ha amarrat també al moll, on romandrà fins a les 21.00 h. Prové del port de St. Tropez i després de Roses escalarà al port de Tarragona. Hi viatgen 69 passatgers, majoritàriament dels Estat Units d'Amèrica, i compta amb una tripulació de 60 treballadors. En aquest cas, l'Ajuntament ofereix un punt informatiu a bord del propi vaixell, on també es farà l'acte de lliurament de la Metopa protocol·lària, amb motiu de la primera escala d'aquest creuer al port de Roses.