Figueres

Ajuts per a les escoles de Figueres amb formació poliesportiva

'Escoles Esportives Extraescolars' destinat a nens de primària, començarà aquest dissabte 17 d'octubre

14.10.2015 | 16:45
Calendari d´activitats dels dissabtes

L'Ajuntament de Figueres subvenciona les escoles de la ciutat que s'acullen al programa de formació poliesportiva 'Escoles Esportives Extraescolars', proposat pel Servei Municipal d'Esports. El programa, destinat a nens de primària, començarà aquest dissabte 17 d'octubre.

L'objectiu d'aquesta activitat és que els escolars de Figueres tinguin la possibilitat d'adquirir un ampli ventall d'habilitats i destreses esportives i facin de l'activitat física i l'esport un hàbit quotidià. Així mateix, l'esport ha de formar part de l'educació integral d'aquests alumnes i també ha de ser un vehicle d'integració i de relació dels nens de les diferents escoles i barris de la ciutat. És per aquesta raó que se'ls ofereix una activitat extraescolar basada en la pràctica i el coneixement de diferents esports.

Més concretament, el programa es centra en la iniciació esportiva i promoció dels esports reglats i de competició, com ara d'equip com el bàsquet, el vòlei, l'handbol, el futbol sala o l'hoquei; o individuals com l'atletisme, la natació, el tir amb arc o esports amb raqueta, entre d'altres.

Aquestes activitats estan dirigides a alumnes de 1r i 2n de primària (prebenjamins), de 3r i 4t de primària (benjamins) i de 5è i 6è de primària (alevins). Es faran a la tarda a les escoles, en horari extraescolar, i els dissabtes al matí al complex esportiu municipal de Figueres (de 9.15 a 11.15 h). Els dissabtes es realitzarà una competició o jornada lúdica, de diferents disciplines esportives entre els participants de les diferents escoles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema