Ensenyament

L'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà estrena direcció

Sandra Gard agafa el timó del centre de formació professional i incorpora noves propostes

12.10.2015 | 07:28
Sandra Gard amb professors del centre.

L´Escola d´Hostaleria de Figueres ha iniciat un nou curs amb la principal novetat del relleu al capdavant de l´escola de formació professional. El fins ara director, Pere Vila, ha deixat al càrrec després de ser nomenat president de la Diputació de Girona i, Antoni Estrachs, fins ara sotsdirector, s´ha retirat per jubilació. Ara, Sandra Gard, que el curs passat era la cap d´estudis, encapçala el nou organigrama. Gard, formada al sector empresarial, és tècnica en empreses i activitats turístiques –també té un Màster en Direcció d´Empreses Hoteleres pel CETT.

Mentrestant, l´Escola d´Hostaleria de Figueres continua amb el curs dual de cuina i cambrers, que ja va per la tercera edició, entre els mesos de setembre i juny. Sandra Gard remarca que els alumnes inscrits en aquest curs aconsegueixen un 100% d´ocupabilitat. "Com a novetat, aquest curs està avalat per la Fundació de la Universitat de Girona (UdG), de manera que l´alumneobtindrà doble acreditació", explica.

D´altra banda, després que el casal d´estiu ha tingut una gran acollida, ara tenen intenció de repetir el model en forma de tallers, per a nens de 9 a 12 anys –el primer es farà del 15 d´octubre al 10 de desembre–, els dijous a la tarda –encara queden vuit places per omplir.

Promoció de productes comarcals

L´Escola d´Hostaleria de Figueres, en col·laboració amb l´àrea de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Figueres, ha iniciat una nova acció per tal que cada primer dilluns de mes, diversos proveïdors de productes de l´Empordà facin una masterclass als alumnes del centre. "Els productes que es presentin en aquestes sessions els oferirem als clients del restaurant d'aplicació al menú setmanal i els alumnes els acompanyaran amb la corresponent explicació de característiques i propietats", diu Gard.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema