Alcaldes i caps de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya a l'Alt Empordà han fet una trobada aquest dijous a Garriguella. L'objectiu de la trobada, que forma part de les visites territorials periòdiques, és la coordinació i l'intercanvi de demandes entre la Comarcal, els diputats provincials i l'estructura de la Federació Regional de Girona.

El president comarcal de l'Alt Empordà, Joan Borrell, va valorar molt positivament aquestes trobades per tal de millorar la coordinació amb el territori i amb els municipis de la comarca. Per la seva banda, el president regional i diputat provincial, David Mascort, va posar a disposició de la comarcal l'estructura regional així com els membres d'ERC que conformen el grup de la Diputació de Girona, per donar suport i per tal de resoldre dubtes, necessitats i treballar conjuntament. Mascort va subratllar la renovació important que s'ha impulsat des de les eleccions municipals així com l'increment de llistes i l'assoliment de més regidors i alcaldies que mai.

En la trobada també hi va assistir el diputat provincial, Joan Fàbrega.

Per complementar la trobada, al vespre va tenir lloc una assemblea de militants a Figueres, on hi van assistir més de 40 persones. Es va fer una valoració dels resultats del 27S i es van marcar les principals línies de treball a seguir per tirar endavant el procés.