Polèmica mediambiental

El Govern fa canviar el projecte de la carretera dels Tres Ponts a la Diputació

El conseller Santi Vila el troba massa "agressiu" i diu que la "no és possible" per estar inclós al parc dels Aiguamolls de l'Empordà

08.10.2015 | 11:04

El Govern de la Generalitat ha instat a la Diputació de Girona, a través de la Ponència Ambiental, que canviï el projecte d'ampliació de la carretera de Castelló d'Empúries fins a Palau-saverdera, coneguda com la carretera dels Tres Ponts. Les entitats ecologistes, com la Iaeden-Salvem l'Empordà, havien engegat una campanya en contra d'aquesta obra, ja que afectava el parc natural dels Aiguamolls de l'Empordà.

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, ha explicat aquest dijous al matí a Catalunya Ràdio que "la Diputació no té el vistiplau" per fer aquesta ampliació. "No és possible per l'agressivitat del projecte". Vila ha dit que valorava molt bé l'interès de la Diputació pel tema, però l'adverteix de que ha de ser conscient de ser conscient de la ubicació de la carretera, dins del parc. "No es farà tal com estava projectada", diu el conseller.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema