La Junta de Govern Local de Castelló d´Empúries ha aprovat definitivament el projecte d´obra municipal ordinària per a la construcció d´una illa de 44 nínxols al cementiri municipal. Aquesta obra serà immediata, segons explica el regidor d´Urbanisme de l´Ajuntament castelloní, José Manuel Gallego, el qual subratlla la necessitat d´ampliar el cementiri.

"Ara mateix, no et pots morir, a Castelló, perquè el cementiri està ple", diu taxativament l´edil. L´objectiu del consistori castelloní és tenir enllestida aquesta fase d´ampliació amb la construcció dels nous 44 nínxols al cementiri per a la Setmana Santa del 2016, quan s´obrirà aquest equipament a més públic, ja que molta gent anirà a veure els seus difunts i a portar-los flors. També s´aprofitarà per posar al dia el cementiri municipal.

L´equip de govern atribueix aquesta necessitat d´ampliació del cementiri municipal de Castelló al creixement demogràfic que ha experimentat el municipi els darrers anys. "El poble cada vegada és més gran i la gent d´Empuriabrava s´ha vingut a enterrar a Castelló", explica el regidor Gallego.