L'Ajuntament de Roses impulsa aquesta tardor tres nous plans d'ocupació atorgats per la Generalitat de Catalunya dins el programa "Formació i Treball", amb els quals es possibilitarà la contractació d'un total de 6 persones en situació d’atur durant un període de sis mesos. Els interessats a participar en el procés selectiu i que compleixin els requisits necessaris, ja es poden adreçar a l'Oficina de Treball de Figueres.

L'actuació, que està subvencionada pel Servei Català d'Ocupació (SOC) de la Generalitat de Catalunya, està destinada a persones majors de 45 anys que estiguin a l'atur, inscrites com a demandants d'ocupació a l'Oficina de Treball de la Generalitat i que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi per desocupació. El programa té per finalitat la formació professional dels participants, amb l'objectiu de facilitar-ne l'adquisició d'experiència i coneixements que facilitin la seva posterior incorporació al món laboral.

Els projectes impulsats des de l'Ajuntament dins d'aquest programa tracten diferents temàtiques i àmbits dels serveis municipals, fet que permetrà l'ocupació de persones amb trajectòria i perfils professionals diversos. D'una banda, el programa de millora i manteniment d'espais verds de caràcter forestal de Roses ocuparà i formarà 2 peons forestals, mentre que el de manteniment de l'espai públic contractarà 2 peons de paleteria i 1 peó de pintura i el de digitalització de publicacions de caràcter local es destinarà a un auxiliar d'arxiu.

Les persones interessades i que compleixin els requisits s'han de dirigir a l'Oficina de Treball de Figueres, situada al número 10 del carrer Anicet de Pagès, per poder participar en el procés de selecció previ a la contractació.