L'Empordà
Peticiˇ a l'Ajuntament de Figueres

Els ve´ns del carrer Ter volen mesures per regular el trÓnsit

Consideren que els vehicles transiten a massa velocitat i ja hi ha hagut dos atropellaments

19.09.2015 | 08:58
Un vehicle ransitant depressa pel carrer Ter.
Un vehicle ransitant depressa pel carrer Ter.

Els ve´ns del Turˇ Baix i les Vinyasses, el barri adjacent amb el carrer Ter, fa temps que demanen a l┤Ajuntament de Figueres que prengui mesures correctores per evitar els excessos de velocitat en aquest important vial que comunica la carretera de Llers i el carrer Avinyonet amb la N-260.

"Aquest Ús un punt molt transitat i massa sovint veiem autom˛bils i camions de tota mena que hi passen a gran velocitat", asseguren els ve´ns.
El seu temor, tal com explica Joan Sels en el text adjunt, Ús que si l┤Ajuntament no pren les mesures que va anunciar abans de les passades eleccions municipals, algun dia hi torni a haver algun atropellament com els dos que ja hi va haver mesos enrere en aquest carrer.

El vial, no nomÚs fa d┤eix de comunicaciˇ entre barris, sinˇ que tambÚ Ús un dels punts d┤entrada i de sortida de l┤estaciˇ del TAV i de tots els ve´ns que procedeixen dels pobles ve´ns: Llers, Terrades, Sant Llorenš de la Muga i AlbanyÓ.

Els ve´ns reclamen que es reguli el trÓnsit amb nous passos de vianants, bandes reductores de la velocitat i, si Ús possible, "que la GuÓrdia Urbana tambÚ hi instalĚli el radar uns dies com a mesura preventiva".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema