El cap de llista d'Unió a la circumscripció de Girona per a les eleccions del 27-S, Xavier Dilmé, ha visitat avui divendres les instal·lacions del centre duaner i del futur centre intermodal de Vilamalla, acompanyat de l'eurodiputat d'Unió, Francesc Gambús, i l'alcalde, Carles Àlvarez. Durant la visita, Dilmé i Gambús s'han compromès a treballar per fer possible les inversions necessàries que reforcin i consolidin el paper estratègic d'aquest municipi en l'àmbit logístic i de serveis a les empreses i de connectivitat amb Europa.

"L'Estat ha assumit fa pocs mesos el compromís de fer arribar l'ample europeu al futur centre intermodal de Vilamalla, com a molt tard l'any vinent. Es tracta d'un punt clau del corredor mediterrani, a les comarques gironines, i des d'Unió vetllarem perquè aquesta inversió es materialitzi. Era la condició indispensable que dues empreses logístiques, Tradisa i Mosolf, havien posat per instal·lar-s'hi. És un projecte que té una summa importància per al territori", ha explicat Dilmé.

El cap de llista d'Unió a Girona ha subratllat que el partit impulsarà un altre dels projectes que es reclamen i reivindiquen des de Vilamalla, el centre d'inspecció sanitària de la carn. "Tindrà un gran valor afegit per al territori que les empreses no hagin de desplaçar-se en un altre punt més llunyà, com per exemple Barcelona, per fer aquest tràmit. Fa anys que ja funciona el centre d'inspecció sanitària de la fruita en aquest mateix punt, al centre duaner, i pensem que aquesta nova instal·lació és viable i haurà de concretar-se ben aviat", ha afegit.