La crisi immobiliària no només ha derivat en problemes d´ocupacions o robatoris en habitatges de nova construcció, com ha passat recentment a l´edifici Albera de l´Horta Capallera, sinó que també hi ha conflictes en pisos i cases velles deshabitades del centre de la ciutat.

Aquest seria el cas de dos immobles que es corresponen als números 11 i 13 del carrer Pujades. Des del mes d´abril passat, els veïns s´han adreçat en diverses ocasions a l´Ajuntament per demanar la seva actuació davant dels incidents que hi han anat passant. Un dels veïns afectats va posar-se en contacte fa pocs dies amb l´Ajuntament per relatar els fets. "El problema de les cases del carrer Pujades 11 i 13 ja fa temps que dura. Com ja saben són d´una entitat bancària i estan completament abandonades i les condicions de salubritat deixen molt a desitjar". Durant els darrers mesos, hi ha hagut diversos incidents, amb actuacions policials incloses i una agressió entre els ocupants.

L´Ajuntament va demanar als veïns que en cas de detectar problemes avisessin a la Guàrdia Urbana o als Mossos d´Esquadra. Els afectats asseguren que no volen aixecar polèmica, sinó que creuen que "des de l´Ajuntament s´hauria d´obligar als propietaris de les cases a enderrocar-les si és procedent o tapiar-les correctament, perquè ningú hi pugui accedir i evitar mals majors".

Entre els fets relatats hi ha el trànsit de desconeguts pels patis i teulats d´aquesta zona del carrer Pujades. La fotografia dels immobles abandonats demostren per si soles les males condicions en què es troben els patits interiors.