Uns 300 passatgers anglesos i nord-americans del vaixell de creuer Saga Pearl II -que ha fet escala a Palamós- han visitat aquest matí el jaciment d'Empúries i el museu Dalí. La regidoria de Turisme de l'Escala manté converses amb l'empresa organitzadora per tal que a partir de l'any vinent es consolidin aquestes visites de creueristes.

"Estem molt contents que de tota la Costa Brava, les destinacions que s'hagin escollit hagin estat Empúries i el museu Dalí i ja estem treballant per tal que l'any vinent vinguin els passatgers de diferents creuers i puguin passar una estona més llarga a l'Escala i visitin altres dels nostres atractius", ha remarcat la regidora de Turisme, Marta Rodeja, que aquest matí ha rebut als passatgers del Saga Pearl II.

Els passatgers que han visitat avui l'Escala estan participant en una proposta denominada Mistery cruiser, que consisteix a portar els creueristes a ports sense informar-los prèviament del seu destí. El Saga Pearl II va salpar el 20 d'agost de Dover. A Empúries, a part de rebre informació sobre el jaciment i l'Escala, han pogut degustar les famoses anxoves de l'Escala i escoltar havaneres, amb el grup escalenc Xalem.