La regidora i tinent d'alcalde de Cabanes, Caterina Casanovas, ha renunciat als seus càrrecs per "incompatibilitats" amb l'alcalde del municipi, Àlex Hernández. Tot i que ha declinat fer declaracions, Casanovas respon a través de la xarxa social Facebook a una publicació de l'Ajuntament on s'assegura que la regidora "ha renunciat al seu càrrec per motius personals".

En el seu escrit, diu que "vaig combregar "a muerte" amb el lema de la nostra campanya "il·lusió i compromís"i tot i cadascun dels ben meditats punts del nostre programa. Però ens hem trobat al capdavant de l'ajuntament dos caràcters i dues maneres de fer tan incompatibles que acabarien minant l'ambient de tot el poble".

Casanovas, que assumia les àrees de Tresorera, Medi Ambient, Cultura i Educació, es dirigeix al municipi a través de l'escrit puntualitzant que no ha renunciat "de cap manera per cap motiu personal, ans al contrari:?estic precisament vivint l'etapa més plàcida de la meva vida personal, i per això em vaig poder comprometre amb totes les meves forces a treballar de valent per a tots i cadascun de vosaltres".

En aquest sentit, insisteix que mai ha deixat cap projecte "penjat" i que durant aquests mesos ha estat realitzant la seva tasca amb il·lusió però que "la nit de dilluns a dimarts després de sospesar tots els pros i els contres, vaig tenir clar que o bé plegava el mateix dimarts, o a partir d'avui -dimecres passat pel lector- ja hauria tingut masses compromisos lligats amb Cabanes per poder-ne fer enrere al llarg dels propers quatre anys". Amb tot, insisteix que estima molt el municipi i que "ajudaré molt més fent treball voluntari que posant traves al capdavant del govern municipal".