El grup musical The Band oferirà un concert solidari a la Platja de Riells de l´Escala el proper dimecres 26 d´agost. The Band, que versiona èxits del rock de les dècades dels anys 70, 80 i 90 -des de Dire Straits a The Beatles i Rolling Stones passant per Eagles i Pink Floyd-, manté així el seu compromís amb les causes solidàries. L´objectiu d´aquest directe, que ja estava previst pel passat 8 d´agost però es va haver de posposar per la pluja, és recollir fons per finançar la construcció d´un pou d´aigua potable, amb la seva bomba manual, en un poblat del Senegal.

La Policia Local de l´Escala és la principal impulsora d´aquest projecte, que durà noves oportunitats al poblat senegalès. El pou té un cost de 6.000 euros i permetrà disposar d´aigua de boca no contaminada per a tot el poblat i fer possible una zona de cultiu.

La banda oferirà el concert a l´aire lliure, en un espai molt transitat de l´Escala, com és la plaça de l´Univers de la Platja de Riells. L´accés és totalment lliure. L´Ajuntament de l´Escala també col·labora en l´esdeveniment.