L´Ajuntament de Vila-sacra no se n´acaba de sortir amb l´ús que fan molts conductors de l´antiga carretera C-260, la qual, després de l´obertura de la variant s´anomena carrer Castelló i és una via urbana.

Aquest consistori fa temps que posa de manifest l´excés de velocitat de molts conductors i, ara, ha extremat les mesures de seguretat, amb la instal·lació de diversos elements pacificadors del trànsit a l´interior del poble. L´alcaldessa, Carme Barceló, diu en una circular enviada als veïns que la velocitat amb què passen alguns vehicles dins del nucli urbà "continua essent excessiva".

Entre les mesures acordades per l´Ajuntament, hi ha la col·locació de quatre punts de bandes reductores de velocitat homologades i antivandàliques. Tres d´aquestes bandes es troben al llarg del carrer Castelló, on es concentra la major part d´incidències de velocitat, i una al carrer Nord, on també s´observa excés de velocitat per les característiques que té aquest carrer.

L´Ajuntament vila-sacrenc també ha adquirit, amb l´ajut de la Diputació de Girona, dins del Pla Especial d´Inversions Sostenibles, dos radars pedagògics, que aniran ubicats a diferents punts del poble per avisar els conductors quan no circulin a la velocitat adequada per la via corresponent. Barceló també demanat col·laboració als veïns.