La picabaralla entre els dos representants del Partit Popular de Catalunya a l’Ajuntament de Figueres està més oberta que mai. L’actual secretària de la Junta Local, Teresa Campos, qui ocupa el càrrec des del 2009, assegura en una carta enviada al Setmanari de l’alt Empordà que “Fa quasi tres anys que la presidenta local, la senyora Olmedo, no ha convocat cap reunió de l’esmentada junta. El motiu és que no admet crítiques a la seva gestió, i si algú el molesta, l’aparta”.

Campos es posiciona clarament del costat del segon regidor popular en assegurar que “l’única persona que sempre m’ha tingut al corrent del partit, i per la qual no he marxat és el regidor Borrego. Puc afirmar que porta al cor aquest partit, i que vol treballar per millorar la nostra ciutat; estima tant el partit que no fa rodes de premsa per defensar-se de les mentides i calúmnies dites per la senyora Olmedo, no munta circs mediàtics perquè els nostres adversaris s’aprofitin. Prefereix callar i continuar fent la seva feina. En canvi, la senyora Olmedo, denuncia a un company de partit, el qual li va donar la presidència i li va obrir les portes perquè ella estigués ara a l’ajuntament. Ja el va trair l’any 2011 anant per darrere seu fins que va aconseguir ser la candidata”.

Lluny del govern

La secretària local es lamenta pel fet que “el nostre partit fa més de 12 anys que no està al govern de la ciutat, ara té l’oportunitat per portar a terme el seu programa governant, però no crec que la senyora Olmedo des de l’oposició el faci possible, ja que prefereix escoltar personatges de la ciutat que no són del PP i apartar, com va fer amb mi personalment i la resta de la junta, al seu company”.

Teresa Campos acaba dient que, des del seu punt de vista “quan has de pactar ha de ser amb partits d’ordre, i deixar de banda antisistema com la CUP o PODEM, i a més, tenir sentit de ciutat i cintura per negociar; i si una persona no serveix, doncs ja sap el que ha de fer”.