L´Anxova Milionària, l´administració de loteria número 1 de l´Escala, ven aquest any dècims del sorteig de Nadal de dos números d´especial significació per als seguidors del FC Barcelona, el 17506 i el 06615. Corresponen a les dates de les finals de la Lliga de Campions de París (17 de maig de 2006) i de Berlín (6 de juny de 2015), la segona i la cinquena Champions que ha guanyat el conjunt barcelonista.

La Penya Blaugrana de l´Escala, que ha adquirit aquests números, ha posat a la venda una sèrie limitada de 800 participacions amb aquests dos números. Les butlletes tenen un preu de 3 euros i es poden adquirir dijous a la 38a cantada d´havaneres, que es farà a la platja a partir de les 22 h, i també es poden comprar als establiments col·laboradors.

La penya també posarà a la venda dècims del 17506, la data de la final de París, per al sorteig extraordinari de Nadal del 22 de desembre. Molts aficionats culers d´arreu de l´Estat espanyol ja s´han posat en contacte amb ells per fer la seva petició.

Des de la seva creació l´any 1986, L´Anxova Milionària no ha deixat de repartir premis amb La Quiniela, la Bonoloto, la Loteria Primitiva, el Gordo, l´Euromillón i la Loteria Nacional. Durant el 2014 va repartir gairebé 14,5 milions d´euros en premis, entre ells el més gran de la història a les comarques gironines, 12.330.000 euros amb el Gordo de la Primitiva. En el sorteig de Nadal de 2011 va repartir prop d´un milió d´euros en premis, i una setmana abans havia repartit 9 milions d´euros del primer premi del sorteig de la Loteria Nacional, després de vendre íntegrament el número 68608.

El 2 de desembre de 2006 també va repartir 9 milions d´euros. Només sis mesos abans, el 22 de juny de 2006, ja havia tocat un altre primer premi, que en aquella ocasió va deixar 3 milions d´euros a l´Escala. Exactament la mateixa quantitat es va repartir amb el primer premi del sorteig del 24 de maig de 2007.

L´administració, situada al número 9 del carrer Enric Serra, ofereix nombrosos serveis als seus clients a través de penyes, participacions per a empreses i col·lectius. Treballa no només repartint la sort a l´Escala i a l´Empordà, sinó a tot l´Estat i fins i tot a països europeus com Suècia, Noruega o Finlàndia.