L'Ajuntament de Palau-saverdera ha aprovat les dedicacions i retribucions implantant una dedicació exclusiva, la de l'alcaldessa, Isabel Maria Cortada (Gent de Palau-Acord Municipal) que cobrarà 35.000 euros l'any. El govern, a més, ha rebaixat el 50% el que es cobra per assistir a ple, de 100 a 50 euros, i ha pujat un 50% les de junta de govern, de 100 a 200 euros.

L'alcaldessa ha renunciat a cobrar de l'Ajuntament durant els mesos de juliol i agost per tal de no incrementar la partida associada a les retribucions de càrrecs electes que ja estava prevista en els pressupostos del 2015. Tot i l'increment, el regidor d'Economia i Hisenda, Guillermo Colomer (Alternativa per Tothom) va manifestar al ple d'ahir que s'espera rebaixar la partida a finals d'exercici reduint el nombre de sessions de plens que es fan.

Els tres regidors de CiU assistents al ple d'ahir van votar en contra de la proposta perquè consideren que els regidors de l'equip de govern cobraran més ara que abans i que, per contra, s'ha rebaixat ell que percebran els regidors de l'oposició. Pel que fa a l'exalcalde, Narcís Deusedas, cobrava 650 euros bruts per assistència a plens i juntes de govern.