Nova senyalització

L'Escala modifica la circulació entre el Pavelló i Can Parals

El nou aparcament públic entrarà en servei la setmana vinent

18.07.2015 | 09:08
Modificació de la circulació.

La zona entre el pavelló i Can Parals tindrà diversos canvis de circulació coincidint amb la imminent entrada en servei del nou aparcament. En aquest sentit, canvien de sentit de circulació el carrer Saura (que ara serà d'accés des de la zona esportiva, escolar i cultural cap a l'aparcament) i el tram del carrer Dalí que comunica amb el carrer Sert (ambdós seran per anar en direcció a l'escola Empúries).

Aquests canvis tenen diversos objectius. Per una banda, millorar els accessos d'entrada i sortida del nou aparcament i de l'altra, crear un itinerari que permeti una circulació alternativa i una major seguretat en els moments en què es vulgui tancar al trànsit el tram del carrer Rusiñol que hi ha davant l'escola, la sala polivalent i el pavelló (horaris d'entrada i sortida de l'escola o grans esdeveniments culturals i/o esportius).

D'altra banda, també està previst que el carrer Saura, a part de ser d'una sola direcció, tingui reservats uns tres metres d'amplada per tal de facilitar la circulació dels vianants entre l'aparcament i la zona escolar, lúdica i esportiva.

L'aparcament de Can Parals està previst que entri en servei aquesta propera setmana. Ja s'ha pavimentat tota la part del solar que faltava i s'han començat a pintar les 250 places d'estacionament que tindrà.

Aquesta és una important bossa d'aparcament dissuasori, situada a poc més de 100 metres de la zona del pavelló i a 700 metres de la Platja.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema