El 98% dels alumnes d'educació secundària que enguany s'han presentat a les proves per obtenir el Diploma d'Estudis en Llengua Francesa Escolar (DELF) les han superat. La participació en aquesta segona edició de l'examen suma un total de 1.388 alumnes, 1.357 dels quals han obtingut el diploma.

Un conveni entre el Departament d'Ensenyament i l'Institut francès d'Espanya ha facilitat als estudiants que cursen francès com a llengua estrangera obtenir el títol -reconegut a tot Europa i avalat pel Ministeri Nacional d'Educació de França-. L'acord de col·laboració busca "promoure l'excel·lència en les llengües" i preveu que en els propers cursos hi hagi "un increment notable" en el nombre de participants.

La segona convocatòria de les proves es va dur a terme en 19 centres públics arreu de Catalunya el passat mes de maig. Dels 1357 alumnes que les han aprovat, 747 ho han fet en el nivell A2, 516 en el nivell B1 i 94 en el nivell B2. Aquests estudiants rebran el diploma acreditatiu el proper mes de setembre.