Consell Comarcal

Quaranta persones acaben els curs de monitor de transport i menjador escolar

El Consell Comarcal ha lliurat els diplomes als participants

10.07.2015 | 16:07

El Consell Comarcal de l´Alt Empordà ha lliurat els diplomes que acrediten per exercir de monitor de transport i menjador escolar. Aquests cursos, que fa més de 15 anys que s'organitzen i dels quals el Consell en va ser pioner, van comptar amb l´assistència d´una quarantena de persones, inclouen tan classes teòriques com pràctiques i van tenir una durada de 40 hores i van ser impartits per l'Escola d'Educació en el Lleure l'Empordà.

Aquesta titulació, degudament homologada per la Generalitat, acredita els assistents per poder realitzar les tasques d'acompanyant dels busos de transport escolar de l'Alt Empordà en els més de 80 itineraris que cada dia recorren la comarca per desplaçar els alumnes des del seu municipi fins als centres d'ensenyament on estan escolaritzats. També permeten fer la vigilància del menjador en l´interlectiu de migdia, tant dels serveis que el Consell gestiona directament com els que porten les AMPES.

El fet que les persones que facin aquesta feina tinguin uns coneixements especialitzats transmet una confiança a les famílies que tenen cura dels seus infants. A l'acte de lliurament de diplomes hi va assistir la vicepresidenta en funcions del Consell i consellera comarcal d'Ensenyament, Montserrat Mindan.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema