Vilafant

L'ACA retira la vegetació a la llera del Manol per evitar danys als viaductes de l'AP-7 i del TAV

Els treballs, amb un pressupost de 12.000 euros, s'han fet en un tram de dos quilòmetres molt afectat per les ventades i les riuades de la passada tardor

09.07.2015 | 11:51
Imatge del tram del riu Manol on s´ha actua

L'Agència Catalana de l'Aigua ha finalitzat diverses actuacions a la llera del riu Manol al seu pas per Vilafant (Alt Empordà), destinades a retirar la vegetació acumulada arran de les riuades registrades la tardor passada. S'ha treballat en un tram de 2 quilòmetres, comprès entre el pont de l'AP-7 i aigua avall del viaducte de la línia de ferrocarril. Els treballs, amb un cost de 12.000 euros, s'han centrat en retirar, de manera selectiva, arbres morts, caiguts i en perill de precipitar-se a la llera, així com també en treure taps de vegetació que obstaculitzaven la circulació de l'aigua. L'actuació permetrà recuperar la capacitat hidràulica del riu i evitar danys a les infraestructures pròximes.

La mesura duta a terme s'emmarca en el seguit d'actuacions aprovades pel consell d'administració de l'ACA el passat mes de març, que contempla una inversió de 340.550 euros a les lleres de rius i rieres afectades per les ventades i riuades de la tardor de l'any passat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema