Els promotors del Windoor, el túnel del vent d'Empuriabrava estrenaran aquest mes un complex esportiu amb piscina d'ones i canals d'aigua lliscant per a la pràctica amb taula de surf; pista de volei platja, un bar-restaurant, i una terrassa amb chill out on s'espera fer concerts. El complex està pensat per a tot tipus de públic, des de l'oci familiar als professionals o persones que vulguin aprendre. Hi haurà un instructor durant tot el dia. S'ha fet una inversió al voltant d'un milió d'euros.

La instal.lació està situada just al costat del Windoor Wind Tunnel ampliant l'oferta d'oci. El complex esportiu disposarà d'una piscina de 660x12 metres, un parc d'ones on l'aigua que va lliscant permet surfejar. També s'hi instal.la un skim parc, un únic canal d'aigua on llisques amb taula i has d'anar esquivant obstacles. Es complementa el complex esportiu amb la pista de vòlei platja. El responsable de màrqueting del Windoor, Sergi Ponsa, ha explicat que a més hi haura un bar amb terrassa a la part alta on s'hi esperen celebrar esdeveniments com música en directe.

El conjunt està pensat per ser apte per a tots els públics. Tindrà entrada gratuïta i es pagarà per l'ús individual de cada una de les instal·lacions. A més, hi haurà la possibilitat de contractar l'instructor que Sergi Ponsa destaca que serà un professional de reconegut prestigi en l'àmbit mundial.

Ponsa posa de manifest la versatilitat de les instal.lacions aptes pera totes les edats i les diferents opcions d'oci, des d'un públic més familiar a un més professional. A més, s'hi espera que s'hi puguin celebrar exhibicions o competicions. Estarà obert de les deu del matí a les deu del vespre amb la possibilitat d'allargar l'horari nocturn per celebrar-hi esdeveniments i tots els dies de la setmana. S'espera inaugurar la instal·lació el 24 de juliol amb una jornada en què serà gratuït.