El darrer ple ordinari de l´Ajuntament de Llançà va aprovar inicialment, dimarts de la setmana passada, el pressupost municipal per al 2015, que és aproximadament d´uns nou milions d´euros, un 6% més alt que el de l´actual exercici. L´equip de govern va ser l´únic que va votar afirmativament els comptes, mentre que el Bloc Municipal i el PSC es van abstenir i ICV i Unió Llançanenca van votar-hi en contra. "Després de diversos anys sense poder fer inversions, el poc deute que arrossega l´Ajuntament ens permet fer-ne aquest any vinent", explica l´alcalde llançanenc, Pere Vila (CiU). El capítol d´inversions previst en el pressupost serà de 400.000 euros.

Una de les inversions incloses en el paquet serà l´inici dels tràmits per fer la rotonda d´accés a la vila a la carretera que connecta la N-260 amb el Port de la Selva. "Aquest any comprarem una casa per preparar el terreny i la pagarem en diversos anys", explica Pere Vila. Les obres de la rotonda, però, encara no tenen data d´execució.

Altres inversions de l´Ajuntament de Llançà per a l´exercici del 2015 són per a la construcció d´un nou camp de futbol de gespa artificial a l´escola Pompeu Fabra -amb uns vestidors prefabricats-, l´asfaltatge de diversos carrers del municipi i també la urbanització del carrer Ter.