L'Ajuntament de Figueres ha decidit potenciar enguany el Mercat de Nadal de la ciutat i entre les novetats que s'hi aplicaran hi ha el trasllat de les parades a la Rambla. També s'amplien els dies d'obertura i, en aquest sentit, el Mercat s'inaugurarà el 5 de desembre i no tancarà les portes fins el 24 de desembre. L'horari serà de les 10:00 a les 14:00 hores i de les 16:00 a les 20:30 hores, excepte el dia 24 que s'obrirà fins a les 13:00 hores.

A banda del canvi d'emplaçament, fins ara es duia a terme a la plaça de l'Ajuntament, i de l'augment dels dies d'obertura, l'altra novetat serà la instal·lació dels expositors en unes casetes de fusta que s'il·luminaran amb motius nadalencs. En total, hi haurà disset estands i la decoració també inclou la instal·lació de tres arbres nadalencs.

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Figueres, Manel Toro destaca la millora global de la Fira de Nadal de Figueres amb "el trasllat a la Rambla, l'ampliació de dies i d'horaris i, sobretot, amb la millora de l'ambientació amb casetes de fusta de disseny uniforme, arbres de Nadal i més il·luminació".

La Fira comptarà enguany amb disset estands la mateixa xifra que el 2013. A les casetes de fusta on estaran instal€lats els expositors es podran trobar tot tipus d'articles relacionats amb aquestes dates com, per exemple, pessebres, arbres de Nadal, torrons i tions.

Activitats programades

A la part baixa de la Rambla s'instal·larà un escenari des d'on es podrà gaudir d'un programa d'activitats que, entre d'altres propostes, inclou cantades de corals, tallers infantils i, el dia 14, actes al voltant de la Marató de TV3.