La setmana vinent comencen els treballs de la primera fase del Pla d´Asfaltatge 2014 a la ciutat de Figueres, que permetrà la millora de 5.168,5 metres quadrats de via pública. Segons ha planificat l´empresa adjudicatària, Aglomerats Girona, el primer carrer afectat pels treballs serà el de Castelló (dilluns) i tot darrere vindran Méndez Núñez i Sant Pau (dimarts); Riumors, Sant Pau i Pujades (dimecres); Pujades (dijous) i Pujades, Méndez Núñez (divendres).

Tal com s´indica en el requadre, els carrers on s´actuarà són Sant Pau, Méndez Núñez, Riumors, Pujades i Castelló. L´Ajuntament de Figueres té previst asfaltar, els mesos vinents, trams d´altres punts de la ciutat com els carrers Capallera, Montgó amb Marignane, Monturiol, Oliva, Ponent, Portlligat i Calçada dels Monjos. En total, 12.000 metres quadrats de nou asfalt.

Encara en l´àmbit de la via pública avui han acabat els treballs de renovació del tram final de la vorera sud del carrer Monturiol, des del Bar El Dynamic fins a La Rambla, que s´han allargat una setmana. Finalment, el ministeri de Foment ha comunicat al consistori que els dies 15 i 16 de desembre s´asfaltaran diferents trams de l´avinguda Salvador Dalí. Des de la Guàrdia Urbana ja es treballa en un dispositiu per minimitzar el màxim possible les molèsties d´aquests treballs.