L'Escala

L´Escala fa un cens del comerç del nucli antic

L'Ajuntament presentarà els resultats de l'estudi durant una jornada sobre comerç que tindrà lloc el proper dia 24 de novembre

11.11.2014 | 12:03

L´Ajuntament de l´Escala ha elaborat un cens sobre el comerç del nucli antic de la vila, que permetrà tenir coneixement sobre l´activitat que s´hi desenvolupa. Segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica de l´Ajuntament, Rafel López, aquest cens permetrà ser objectius a l´hora d´emprendre iniciatives municipals. "Aquest cens comercial és una eina molt important que ens ajudarà a dur a terme algunes iniciatives", remarcava López a la televisió local de l´Escala. Aquest cens ha estat promogut per l´Agència de Desenvolupament Econòmic i Turístic (ADET), que aplega els principals actors del municipi.

Els resultats d´aquest estudi sobre el comerç del nucli antic de l´Escala es presentaran en el transcurs de la jornada sobre l´activitat comercial, turística i de serveis que s´ha programat pel dilluns dia 24 de novembre, de dos quarts de deu del matí a les dues del migdia i de dos quarts de quatre a les sis de la tarda, a la sala d´actes municipal. Les inscripcions gratuïtes es poden fer a través del correu electrònic turisme@lescala.cat o bé trucant al telèfon de l´Oficina de Turisme 972 77 06 03.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema