Més de 13.000 persones ja s'han registrat per fer de voluntaris de la 6a edició Gran Recapte d'Aliments, que es farà els dies 28 i 29 de novembre. Tot i això, la fundació ha explicat aquest dijous a través d'un comunicat que encara en necessiten 7.000 més a causa de l'increment de punts de recollida d'enguany, que n'hi haurà 2.000. Per demarcacions, a Girona es necessiten voluntaris a localitats de la costa com Blanes. A les comarques de tarragonines fan falta voluntaris a Tarragona i a les Terres de L'Ebre. I a la demarcació de Barcelona on calen més voluntaris és al Baix Llobregat i a la ciutat de Barcelona, concretament als districtes de Ciutat Vella, Horta-Guinardó, Nou Barris i Sants-Montjuïc.

Per sisè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya han organitzat el gran Recapte d'Aliments a Catalunya amb l'objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades. Per a fer-ho possible es necessiten, com a mínim, 20.000 voluntaris en els 2.000 punts de recollida que se situaran en supermercats i mercats d'arreu de Catalunya, els dies 28 i 29 de novembre. Des del 2 d'octubre els ciutadans poden registrar-se com a voluntaris o coordinadors al web granrecapte.com.

La campanya d'aquest any ha comptat amb el suport de destacats actors i actrius com Lluís Soler, Marta Marco, Fermí Reixach i Paul Berrondo, protagonistes d'un espot que amb el lema "Tu el pots fer més", s'emet aquests dies als principals mitjans de comunicació catalans.