Els sisens Premis Emprenedors, atorgats per l´AJEG (Associació de Joves Empresaris de Girona), el Setmanari de l´Alt Empordà, Fòrum Imagina, l´Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal de l´Alt Empordà. han distingit els responsables del grup Picaunamica -Xot's, Lizarran i Dinàmic-, Anna Reixach i Fredeeric Carbó com els Joves Empresaris del 2014.

El Premi Emprenedor, per al projecte d´empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement, ha estat per al projecte Rita Row: Moda per marcar un estil de vida; mentrestant, el projecte Sabó de vi de l'Empordà: Aprofitar excedents per crear sinergies, s'ha endut el segon premi. El premi a la Línia de Negoci Innovadora, per a aquella empresa que hagi estat capaç d´obrir la línia de negoci més innovadora en els darrers tres anys, ha estat per a la Cooperativa Agrícola de Garriguella.

El Premi a la Millor Idea de Negoci, per a les idees més creatives dels estudiants dels instituts de la comarca i dels joves menors de 20 anys, ha estat per al projecte Poseidon's Bar, d'unes alumnes de l'institut Olivar Gran de Figueres.

L'acte ha comptat amb una conferència sobre el món de l'emprenedor a càrrec de Genís Matabosch, impulsor del Festival Internacional del Circ.