Roses

120 socorristes participen en el II Màster de Salvament Marítim

Té lloc a la platja de Santa Margarita de Roses

28.03.2013 | 13:22
Recepció a la Casa de la Vila
Recepció a la Casa de la Vila

Uns 120 socorristes, majoritàriament procedents d´Alemanya, participen entre el 25 i el 29 de març en el II Màster Internacional de Salvament Marítim que té lloc a la platja de Santa Margarita de Roses. L´Ajuntament, que va oferir una recepció a organitzadors i participants el passat diumenge, valora molt positivament la realització d´aquesta tipologia d´activitats, que permet diversificar l´oferta de Roses i atreure visitants de tots els àmbits relacionats amb el mar.

El Màster s´organitza en el marc de les estades esportives internacionals "Copa de Roses" que es realitzen al municipi des de l´any 1991. Per segon any consecutiu, la Federació de Salvament i Socorrisme Alemanya ha triat Roses i la seva platja de Santa Margarita per portar a terme aquesta competició internacional.

La trobada aplega una dotzena de clubs de salvament aquàtic de platges, majoritàriament alemanys, que competeixen en les diferents disciplines pròpies del salvament aquàtic, tals com velocitat de natació amb o sense mitjans auxiliars (tables, caiacs, etc), resistència i força d´arrossegament de cossos inerts, entre d'altres.

Les proves es realitzen per categories, tant de grup com individuals, els guanyadors de les quals es coneixeran el dia de finalització del màster, divendres 29 de març, durant l´acte de lliurament de premis que tindrà lloc a l´Hotel Marian.

Enllaços recomanats: Premis cinema