La Plataforma Prou Camions N-II ha convocat dos actes reivindicatius, aquest diumenge de Rams, a Bàscara. A les 12h del migdia hi ha prevista una aixecada de castells amb col·laboració de diferents colles castelleres. I a les 19h del vespre, es representarà el Pessebre Vivent de Bàscara a la N-II, amb algunes escenes especials i en relació al moviment Prou Camions N-II.

Per altra banda, l´Ajuntament de Bàscara es reunirà properament en ple extraordinari per tal d´aprovar la Moció de Prou Camions N-II i l´adhesió del municipi al Manifest.

Des de la Plataforma Prou Camions N-II, s´ha enviat la Moció a gairebé la totalitat d´ajuntaments del Pla de l´Estany, el Gironès, La Selva i l´Alt Empordà, oferint la possibilitat d'organitzar xerrades informatives des de la Plataforma, per a la ciutadania. Actualment ja es comença a rebre resposta d'alguns municipis. A més a més, s´ha distribuït també als grups polítics de les Comarques Gironines, per tal que presentin la Moció en els municipis on tenen representació.