Les empreses nàutiques i l'organització de la Fira del Vaixell d´Ocasió d´Empuriabrava obren al públic, aquest dissabte, la 25ª edició de la Fira del Vaixell d´Ocasió en el port de la Marinaesperant poder aconseguir l'èxit d'anteriors edicions.

La Fira del Vaixell d´Ocasió d´Empuriabrava ha resistit durant els últims anys, malgrat la crisi, venent cada any més d'un 20% de les embarcacions exposades, cosa que suposa una satisfacció i un èxit tant per a tots els professionals que participen com per a l'organització.

Les causes d'aquest èxit durant anteriors edicions, probablement sigui a causa que la Fira està presentada per professionals del sector que conscients dels moments que estem passant, ajusten molt els preus per aconseguir vendes.

Des de l'edició de l'any passat, i per l´embarcació anomenada "Milla 0", de les quals cada Nàutica podia portar tan sols una unitat a la venda, es permet exposar un vaixell totalment nou i sense matricular. Això suposa una gran avantatge ja que es pot comprar embarcació nova a un preu fora del normal, o dit d'una altra forma, una autentica oportunitat.

Per tot aquell que no conegui la Fira del Vaixell d´Empuriabrava, és una magnifica oportunitat per desplaçar-se fins al nostre municipi i poder gaudir de les ofertes de més de 400 embarcacions exposades que proposaran les empreses nàutiques.

La gamma exposada és molt àmplia per intentar arribar a tot tipus de clients i es podran trobar des de pneumàtiques de 4 metres a velers i motores de fins a 60peus. Les motos aquàtiques també tindran una importat representació.

Una activitat que s'ha convertit també en una tradició de la Fira, és la celebració dels exàmens de Patró de Navegació Bàsic i Patró d'Embarcació d'Esbarjo, organitzat per l'Escola Nàutic-Pesquera de la Generalitat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, que estan previst celebrar el dia 27 de març dins del mateix recinte firal.

La XXV Fira del Vaixell d´Ocasió del Port d´Empuriabrava estarà oberta al públic durant els dies 23 al 31 de març de 10h00 del matí a 7 de la tarda, sense interrupció i amb entrada gratuïta als visitants.