Fira Sevatur de Donosti

Roses es promociona a Euskadi

Un 24% del total de visitants de l´estat espanyol que visiten el municipi, procedeix d´Euskadi

18.03.2013 | 13:32
Fira Sevatur de Donosti
Fira Sevatur de Donosti

Aquest cap de setmana, Roses ha estat present a la Gran Fira del Turisme Sevatur, celebrada a Sant Sebastià els dies 15, 16 i 17 de març. En aquesta ocasió, Roses ha presentat a aquest important aparador turístic la seva àmplia oferta d´activitats i atractius, parant una especial atenció als destinats al públic familiar, d´acord amb el perfil i tipologia de visitants que el municipi rep cada any d´Euskadi.

Un any més, Roses s´ha mantingut fidel a l´important aparador turístic que representa la Fira Sevatur de Donosti, atenent també el fet que un 24% del total de visitants de l´estat espanyol que visiten el municipi, procedeix d´Euskadi. D´acord amb la tipologia i necessitats del turista basc recollides per l´Àrea de Turisme de l´Ajuntament rosinc, la seva presència a la Fira Sevatur ha centrat la seva atenció a presentar l´oferta i atractius de Roses com a Destinació de Turisme Familiar.

Així doncs, i de la mà d´una altra destinació familiar com és Sant Antoni de Calonge, el visitant de Sevatur ha pogut conèixer els atractius i oportunitats que Roses ofereix a les famílies, tals com unes platges de qualitat amb tots els serveis, una àmplia oferta en activitats infantils i lúdiques, i un patrimoni natural, cultural i gastronòmic excepcionals, per disfrutar d´unes vacances actives en família.

Una altra de les iniciatives que ha generat gran expectació, ha estat la realització d´un sorteig de cap de setmana a les dues destinacions. Durant els tres dies que la fira ha obert les seves portes, han passat pel seu recinte un total de 18.000 visitants, principalment procedents de Guipúscoa, Navarra i País Basc francès.

Enllaços recomanats: Premis cinema