La marca Costa Brava Cruise Ports participa des de l´espai Ports de la Generalitat, a la convenció internacional de referència del sector de creuers, la Seatrade Cruise Shipping. La mostra, que té lloc de l´11 al 14 de març a Miami, a l´estat de Florida (Estats Units), coincideixen els principals responsables de la indústria creuerista, les autoritats portuàries, els agents i operadors turístics.

La participació a la fira de Miami permet mostrar les infraestructures, les condicions tècniques dels ports i els serveis de què disposen les navilieres i els passatgers en arribar a la costa catalana. D´altra banda, es dóna a conèixer la història i les activitats culturals, gastronòmiques i de lleure que s´ofereixen als turistes de creuer entorn de la Costa Brava i les comarques gironines, al Garraf i a les Terres de l´Ebre. Catalunya disposa d´un fort potencial turístic que atreu les companyies de creuers més importants del món i els creueristes.

Ports de la Generalitat, conjuntament amb els ajuntaments de Roses, Palamós, Vilanova i la Geltrú i Sant Carles de la Ràpita; les cambres de comerç de Girona, Palamós i Tortosa; els patronats de turisme Costa Brava Girona i Terres de l´Ebre i el Node Garraf, estan des d´avui presents en el principal fòrum internacional del mercat creuerista, amb l´objectiu d´impulsar l´activitat de creuers als ports catalans.

Costa Brava Cruise Ports arriba a Miami

Costa Brava Cruise Ports és la suma dels esforços de sis institucions per promocionar conjuntament els ports de Palamós i Roses i la seva àrea d´influència en un sector que preveu creixement.

La marca Costa Brava Cruise Ports, llançada al novembre de l´any passat a la Seatrade Med a Marsella, serà present per primera vegada a la fira Cruise Shipping Miami. Aquesta marca es va crear amb l´objectiu de consolidar el posicionament de Palamós i Roses com a ports escala de creuers, així com per captar noves navilieres, refermar les línies de creuers i fidelitzar les companyies que ja visiten aquests dos ports.

Costa Brava Cruise Ports es dóna a conèixer a les principals fires i accions promocionals del sector creuerístic a través d´una publicació promocional específica, el web www.costabravacruiseports.com i el vídeo promocional aeri de la Costa Brava.