Figueres

L´antic Escorxador obre portes esperant poder iniciar la segona fase d´obra

L'objectiu és poder començar aquests treballs per convertir aquest emblemàtic equipament en un centre d'interpretació i comercialització de productes de l'Empordà

09.03.2013 | 21:32
Flashmob amb alumnes de l´Olivar Gran
Flashmob amb alumnes de l´Olivar Gran

L'Ajuntament de Figueres va inaugurar ahir de manera "informal" l'obertura de la primera fase de l'antic Escorxador de la ciutat esperant poder iniciar la segona fase d'obra el més aviat possible. L'alcaldessa, Marta Felip (CiU), va afirmar que l'objectiu és poder començar aquests treballs per convertir aquest emblemàtic equipament en un centre d'interpretació i comercialització de productes de l'Empordà, així com per traslladar-hi la oficina de turisme.

No obstant això, la nau principal de l'espai permetrà ara acollir múltiples activitats culturals i polivalents. Això és, precisament, el que es va fer ahir amb motiu del Dia de la Dona Treballadora. Els alumnes de 4rt d'ESO i Batxillerat de l'IES Olivar Gran de Figueres van protagonitzar-hi un "flashmob" commemorant l'efemèrides i també es va fer entrega dels premis M. Rosa Ymbert. Marina Subirats va oferir la xerrada "Els reptes de la igualtat en temps de crisi" i l'artista Josep Tero va posar-hi la nota musical amb un concert. Està previst que properament l'equipament també aculli exposicions temporals amb l'objectiu d'obrir de nou al públic l'espai.

Enllaços recomanats: Premis cinema