La Guàrdia Urbana ha tallat aquest matí, a primera hora, la carretera que connecta Vilatenim amb el Far d'Empordà per la crescuda d'El Manol. En aquest punt, més conegut com el camí d'El Far, hi ha un passadís per superar el riu, que s'ha tancat per prevenció per la crescuda del cabal de l'aigua.

Els altres punts inundables de la ciutat, que coincideixen amb el recorregut del mateix riu pel terme municipal, es controlen periòdicament per la Guàrdia Urbana i tècnics municipals, sense que hi hagi cap afectació destacable. Des de l'inici de l'episodi de pluges, fins a les 12.45h d'avui, han caigut 45 l/m2 a Figueres.

Tall carrer Peralada

D'altra banda, un vehicle pesat va provocar ahir una afectació al paviment de la cantonada del carrer Peralada amb la plaça de l'Ajuntament, just en el punt on hi ha la recollida de les aigües pluvials. L'Ajuntament ha tallat el carrer, que no es tornarà a obrir al trànsit rodat de veïns, fins que la brigada municipal -acabat l'episodi de pluges- hi realitzi les reparacions oportunes.