Serveis

Feca Endesa retira 17 torres elèctriques que travessen Vilafant

01.03.2013 | 14:33
Operaris de la companyia retiren una de les torres.
Operaris de la companyia retiren una de les torres.

La companyia Fecsa-Endesa ha començat aquesta setmana les tasques de desmuntatge de les torres de la línia de 66.kv que travessava Vilafant, segons ha donat a conèixer l'Ajuntament aquest divendres al matí. En total seran més de 2 kilòmetres de línia que afectaven el pas pel municipi.

La supressió de la línea farà desaparèixer 17 torres de mitja tensió del terme municipal, dues de les quals es troben en sòl urbà, concretament a les Closes d´en Clarà i al pàrking del Centre D´assistència Primària (CAP).
Aquestes millores s´han aconseguit gràcies a les negociacions que durant molt de temps han mantingut la companyia elèctrica i l´ajuntament de Vilafant. L´alcaldessa, Consol Cantenys, s´ha mostrat molt satisfeta "d´haver aconseguit que per fi es desmuntin aquestes 17 torres elèctriques del nostre poble".

En aquests moments s´està tramitant el Pla Especial que contempla el desmuntatge del tram final de la línea 132 Kv provinent de Serinyà per conduir-la a la substació de Santa Llogaia, amb l´eliminació d´una altra torre dins el municipi.

Enllaços recomanats: Premis cinema