La plataforma Salvem l'Empordà celebra enguany el desè aniversari del seu naixement, i amb l'objectiu de commemorar l'efemèride, ha organitzat un concert per reivindicar la lluita en defensa del territori empordanès. L'acte, que se celebrarà el proper 6 de desembre a partir de les set al Jardí, comptarà amb les actuacions de Roger Mas i Cesk Freixas juntament amb la presentació a càrrec de l'actriu Txe Arana.

L'entitat també té preparat un grup sorpresa que anunciarà properament i que també participarà en l'acte. Durant aquesta dècada, Salvem recorda que ha comptat amb multitud d'artistes que han donat suport a la seva causa. Entre ells, hi ha hagut Lluís Llach, Manolo García, Gerard Quintana, Cris Juanico, Feliu Ventura, Joel Joan o Manel Fuentes. "Aquests concerts no només han servit per donar a conèixer la nostra lluita sinó també per recollir diners molt necessaris per a les campanyes de defensa del territori", asseguren.

Les entrades per aquest esdeveniment d'aniversari tindran un preu de 15 euros -anticipada- i de 18 a taquilla, i es posaran a la venda aquest dilluns en diversos punts com Discos Quim, el local d'IAEDEN, a la Llibreria les Voltes de la Bisbal o el Bar Carajillo de Llançà, entre d'altres.