L'Ajuntament de Vilafant va signar aquest dijous un conveni amb la secretaria d'Esports de la Generalitat en el qual es comprometien a assumir la subvenció de 900.000 euros que tenen pendent. L'alcaldessa, Consol Cantenys (PSC), assegura que ara caldrà veure quan fan efectiu el pagament però que això els permet no haver d'aturar l'obra, tal i com preveien. Els treballs seguiran, ha explicat, a l'espera d'obtenir l'ajut de 2010.

El consistori va assumir part de la despesa però com que es devien molts pagaments a la constructora, aquesta va alentir el ritme de l'obra. Tal i com va publicar Diari de Girona a mitjan gener, no s'aturava el projecte, però l'Ajuntament admetia no tenir capacitat per seguir avançant diners. Ara, diu Cantenys, "ens hem tret un pes de sobre amb la garantia que hi ha un compromís i que s'ha articulat el mecanisme per poder cobrar la subvenció".

Les obres de l'equipament, que es van reprendre sobre el projecte que es va aturar fa vint anys, es va començar a mitjan 2010 i s'espera que es pugui acabar a l'abril. L'objectiu és oferir al municipi un pavelló poliesportiu llargament reivindicat.