Costes preveu que la setmana vinent s'iniciaran els treballs per canviar el paviment del passeig marítim per un de més resistent a les inclemències meteorològiques. Aquest dimarts s'han estat fent proves per determinar com executar de la forma més ràpida possible la retirada de les peces de pedra originals, que seran substituïdes per un paviment continu de formigó tintat -la mateixa fòrmula utilitzada al passeig de Riells-.

El passeig marítim es va haver de fer nou després que la llevantada de Sant Esteve del 2008 se n'endugués una part. Es va fer tota una estructura molt més sòlida, amb una nova base que resistís molt millor els temporals. El paviment de pedra que es va posar s'ha anat degradant per l'acció de la sal i l'Ajuntament de l'Escala va demanar a Costes, responsable de l'obra, que actués per tal d'evitar que aquesta degradació anés en augment.

Finalment, Costes i l'empresa que va executar els treballs han decidit substituir les lloses de pedra per un paviment continu de formigó tintat. Si les condicions meteorològiques no ho impedeixen, l'objectiu que s'ha comunicat a l'Ajuntament de l'Escala és executar aquesta renovació a partir de la setmana vinent i amb una durada aproximada d'uns quinze dies.