'L'Empordà, el paisatge com actiu econòmic'

L´aprofitament econòmic del patrimoni cultural a debat a l´Escala

Hi intervenen Jordi Nicolau, Martí Sabrià, Joan Manuel Sevillano, Joan Nogué i Joaquim Tremoleda.

 15:53  

EMPORDA.INFO Les jornades L´Empordà, el paisatge com a actiu econòmic, organitzades per l´Institut d´Estudis Empordanesos, Via Pirena i el Setmanari de l´Alt Empordà, tenen continuïtat aquest dissabte amb una interessant matinal dedicada al Paisatge, patrimoni cultural i economia.

Es farà al Museu de l´Anxova i la Sal, a partir de les deu del matí. L´accés és obert a tothom. La ponència d'obertura anirà a càrrec de Joaquim Tremoleda, arqueòleg-conservador del Museu d'Arqueologia de Catalunya a Empúries. La taula rodona té com a convidats Joan Manuel Sevillano, gerent de la Fundació Gala-Salvador Dalí; Martí Sabrià, gerent de l'Associació d'Hostaleria de la Costa Brava Centre; Joan Nogué, director de l´Observatori del Paisatge de Catalunya i Jordi Nicolau, director territorial adjunt de "la Caixa". Moderarà el debat Pere Gifre, president de l'IEE.

Diumenge, es portarà a terme la visita guiada a Sant Quirze de Colera que s´havia suspès fa dues setmanes a causa de la pluja. Allà es donaran a conèixer l´abast dels treballs de recuperació del monestir.

L´arqueòloga Dolors Codina i l´arquitecte Joan Falgueras oferiran una visita guiada per a les persones que s´hagin inscrit prèviament.
La jornada inclou un dinar opcional al Centre de Peralada i una visita guiada, a la tarda (16 hores) al celler *lavinyeta de Mollet de Peralada.

Canal de sorteigs

sorteigs de la loteria i la travessa

Loteries i apostes

Consulta els resultats dels principals sorteigs de la loteria i la travessa.

Font:

 

CONEIX ELS AVANTATGES DEL CLUB DEL SUBSCRIPTOR

Temps a les platges de l'Empordà

Temps a les platges de L'Empordà

Vols anar a la platja?

Bandera vermella, groga, verda... Consulta el temps de les platges de l'Empordà: Portbou, Colera, Port de la Selva, Llançà, Cadaqués, Roses, Empuriabrava, Sant Pere Pescador i L'Escala

 
Enllaços recomanats: Premis cinema