Els efectes de la pluja

Onades i surf

La tempesta de pluja omple la costa de troncs i deixalles

 22:11  

SANTI COLL Els aiguats que han omplert els rius i rieres de l'Alt Empordà fins a provocar el seu desbordament també han tingut una conseqüència directa en el litoral, que rebut deixalles i restes vegetals, fins i tot troncs de grans dimensions.

Tot el material arrossegat per l'aigua fins al mar ha tornat a terra a causa del fort onatge del temporal de llevant que ha contrarestat la força de la baixada dels rius. Així, espais com el passeig marítim de Portbou o les platges de Colera, Garbet i Grifeu, han aparagut aquest matí, plenes de brossa. Aquesta situació s'ha repetit al llarg del litoral empordanès.

L'anècdota de la jornada l'han protagonitzada un grup de surfistes que, aquest matí, han aprofitat les onades de dos i tres metres per a practicar el seu esport preferit a la badia de Garbet, fortament castigada pel temporal.

Canal de sorteigs

sorteigs de la loteria i la travessa

Loteries i apostes

Consulta els resultats dels principals sorteigs de la loteria i la travessa.

Font:

 

CONEIX ELS AVANTATGES DEL CLUB DEL SUBSCRIPTOR

Temps a les platges de l'Empordà

Temps a les platges de L'Empordà

Vols anar a la platja?

Bandera vermella, groga, verda... Consulta el temps de les platges de l'Empordà: Portbou, Colera, Port de la Selva, Llançà, Cadaqués, Roses, Empuriabrava, Sant Pere Pescador i L'Escala

 
Enllaços recomanats: Premis cinema