Seguint la campanya realitzada amb els casals, el videoclip amb la cançó "Si triem junts, sona millor" s'estrenarà el proper dimarts 22 de novembre a través del canal MediAmbientCCAE de Youtube. El resultat final de l´enregistrament es penjarà a les 11h per tal que les escoles que hi han participat també el puguin veure online. Alhora se'n posarà un enllaç al Facebook i al web de Pitu Tries. En aquest videquest videoclip hi ha imatges dels 68 municipis de l'Alt Empordà i d'uns mil participants.

L´estiu passat, des de l'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l´Alt Empordà es va dur a terme una nova campanya d'educació ambiental per fomentar la recollida selectiva dels residus i que es va promocionar els mesos de juliol i agost entre els diferents casals d´estiu. Una vegada composada i començada a difondre la cançó, el següent pas va ser la confecció del videoclip en el qual tota la gent de la comarca que ho va desitjar en fos protagonista, juntament amb en Pitu Tries.

La gira es va iniciar el 24 de setembre coincidint amb la celebració de la II Trobada d'Entitats Juvenils de l´Alt Empordà a la Rambla de Figueres. Durant els dies posteriors, entre el 26 de setembre i el 6 d'octubre, es va realitzar la resta del rodatge a tots els municipis de la comarca.